22 Nisan 2019 Pazartesi

Van Bölge İskele Güvencesiyle

Zer Yapı İnşaat - Van Bölge İskele Güvencesiyle

Zer Yapı İnşaat - Van Bölge İskele Güvencesiyle
Fotoğrafı büyük formatta görmek için üzerine tıklayınız.
Sizlere İşletmemiz olan Van Bölge İskele Güvencesi garantörlüğü adı altında İnşaatını tamamladığımız ZER YAPI İnşaat ile ortaklaşa çalışmamızı göstermek istedik.
Aklınıza gelebilecek her türlü  iskele kurulum ve desteği profesyonel ekipmanlarımızın yanı sıra profesyonel çalışanlarımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Türkiye'nin en büyük İskele firması olduğumuzu belirterek ülkemizin her bölge ve şehrinde iskele kurulum faaliyetleri yürüttüğümüzü bildirmek isteriz. Sadece yurtiçi hizmetlerimiz olmayıp, tekliflerin gelmesi durumda dünyaya açılan bir kapı olduğumuzu belirterek ve Uluslararası işleri de üstlendiğimizi sizlere gururla berlitmek istiyoruz.
Teklif Sizden. İşlerinizin itinayla yapılması hizmeti bizden.

Van Bölge İskele. 

Van Bölge İskele İletişim ve irtibat bilgileri:

Telefon: +90 535 216 8797 (İzzetin KAYUK)
Depo Adresimiz: Seyrantepe Mah. Düzyol 12. Sokak No: 53  - Tuşba / VAN
Site adresimiz: https://www.bolgeiskele.com/
Mail adresimiz: izzettinkayuk65@gmail.com

1 yorum:

  1. Betting more doesn't increase your probabilities of successful, so it is nice not to bet max on kind of|this type of|this sort of} game. This type is pretty easy in that if you bet 카지노사이트 a small quantity, you will win a small quantity; bet a big quantity, you will win a big quantity -- nevertheless it doesn't effect the number of occasions you win. If you're in search of a coin tray, you may be in search of some time. Some casinos have reverted back to coin usage in the excessive restrict areas, as it takes much less time to play cash that it does to insert paper.

    YanıtlaSil